Writing

Construim autostrazi doar dupa cum este interesul celor de afara… si de restul mai cumparam niste armament

Romania nu mai exista! Tara noastra a devenit „camp tactic”…Se invart stramosii nostri daci in morminte…Ce se intampla in aceste zile cu dezvalurile lui Ghita eu cred ca este cea mai mare umilire care i-a fost aplicata Romaniei in istoria recenta. Circul ultimelor zile ne-a aratat limpede cum este condusa Romania. Ne-am transformat din stat independent in colonie, din natiune in gloata de prosti.
Mai ramane sa vedem si oameni in strada… pentru ca am vazut noi cu ochii nostrii cum se practica atunci cand ai nevoie de un accelerator pentru a-ti aranja ploile, e bine sa ai o masa de manevra de cateva mii de spalati pe creier care sa iasa la comanda precum orcii din barloage si care sa urle sloganuri inepte. E simplu sa-i scoti: nu trebuie decat sa le sublimezi frustrarile prin intermediul social media si al asa-zisilor ziaristi din „retea”. O schema simpla si din ce in ce mai eficienta.
In aceste zile insa semnalul transmis tuturor e unul simplu: daca nu ai OK-ul stapanilor din umbra, oricand te poti trezi cu  mandate de aducere care, usor, usor  o sa-ti imparta viata in doua bucati ireconciliabile. Traim vremurile in care devenim constienti ca am sarit din lac in put. Nu s-a schimbat nimic in afara de directia in care se executa „externalizarea”: de la est catre vest. Construim autostrazi doar dupa cum este interesul celor de afara… si de restul mai cumparam niste armament… probabil obligatii asumate pentru o industrie din alta tara… ca industria noastra pute… Atat.
Iata-ne transformati ireversibil intr-o tara fara directie. Presedinte e un neamt, sefi ai serviciilor secrete niste drone…nemti,unguri…dar nu romani…Nici Ambasadorul Romaniei la Berlin  nu mai avea nationalitatea romana la numire. Sforarii propagandei sunt, in majoritate, odraslele fostilor „eliberatori” veniti pe tancurile sovietice pentru a ne aduce „libertatea de la Rasarit”. Acum sunt oamenii Apusului si fac ceea ce stiu ei mai bine: distrug natiunea. O fac stiintific, daramand rand pe rand institutiile care reprezinta fundamentul acestei tari. Invatamantul e distrus iremediabil furnizand, in cel mai bun caz, semidocti si avand ca unic scop spalarea pe creier a generatiilor tinere. Armata e penetrata si ingenuncheata, serviciile secrete plina de “patrioti” cu steaguri diferite de cel al tarii noastre… A ramas cat de cat in picioare Biserica, acesta fiind motivul pentru care este torpilata din toate pozitiile. Dumnezeu stie cat o mai rezista!
Suntem in anticamera dezintegrarii totale… fara o directie, incepem sa ne punem intrebari daca mai avem vreun sens pe aceasta lume. Ne-am transformat: am votat „Romania lucrului bine facut” pentru a devenii „prostii bine facuti”…