Writing

Coldea nu se va mai intoarce prim adjunct…dar ambasador departe de tara cred ca da…

Americanii au nevoie ca de aer de stabilitate si fidelitate in România, mai ales ca tara noastra e la confluenta marilor viitoare imperii: Rusia (parte din Bizant), Turcia (Califatul) si Orientul Apropiat (Levantul). De altfel, Obama, ca si alti oficiali americani, deseori au vorbit in declaratii oficiale de ISIL in loc de ISIS, deci nu de un stat islamic al Siriei, ci de un stat Islamic al Levantului, care Levant – nota bene – nu continea Israelul, americanii parând ca nu iau in calcul soarta statului evreiesc in viitoarea Ordine Mondiala, sau cel putin asa au lasat de inteles.
In 2014, pe undeva prin vara, chiar inainte de alegerile prezidentiale si inainte ca DNA sa declanseze „vanatoarea de vrajitoare”, intr-o ceremonie secreta de la Ambasada SUA de la Bucuresti, Codruta Kovesi si Florian Coldea au fost facuti cetateni americani, dar cu statul „top secret” (nu se regasesc in bazele de date ale evidentei populatiei americane), au jurat fidelitate fata de statul american, dupa tipicul servicilor secrete (urmand ca in caz de forta majora sa fie extrasi din tara ca si cetateni ai SUA), metoda folosita in Razboiul Rece si de sovietici care isi faceau agentii acoperiti cetateni ai sovietelor.

Dupa noiembrie 2014, Americanii l-au sprijinit pe Coldea timp de 10 ani dar au constatat ca au luat teapa! Astazi, in al 13-lea ceas, americanii constata ca cel mai bun partener al NATO din Europa este o „dictatura militara”  de tip sud-american! Din sursele mele, nu asta si-a dorit USA ! E greu sa explici opiniei publice americane ca partenerul Romania a ajuns o „democratie militarizata” !

De unde vine Puterea lui Coldea si a generalilor sai ?

Timp de 10 ani si-a instalat prietenii in toate structurile de forta si reprimare, obligindu-l pe Basescu sa ii instaleze in toate functiile cheie si sa le dea toate stelele posibile.Coldea are Lista cu toti copiii lucratorilor din Securitate, copii care nu au fost obligati sa semneze angajamente dar urmeaza ordinele „Cupolei”!Unde „activeaza” oamenii de pe aceste Liste ?! In politica, administratie, ministere, justitie, presa, companii de stat sau private, banci, ong-uri si societatea civila! Nu mai vorbim de structurile militarizate, Politie, Jandarmerie, etc.

Cum si-a consolidat Puterea in SRI tovarasul Coldea, in mod ocult?! Simplu, prin sotia lui, colonel in SRI si Sefa Compartimentului Psihologic. Daca nu „treci” testul psihologic la SRI esti dat afara! Asa au zburat toti incomozii!  In plus, toti „acoperitii” dau periodic un test poligraf! Deci doamna Coldea, tot din Zalau, are Lista cu toti „acoperitii”!

Cind a luat Puterea absoluta tovarasul Coldea?! In noiembrie 2014, atunci cind, spre surprinderea lui Basescu si Ponta, Livia Stanciu – sefa ICCJ ia o decizie „surprinzatoare” si amina Procesul de Incompatibilitate al lui Klaus Iohannis pentru  dupa alegeri! Acela e momentul! Fiindca Iohannis, daca era declarat incompatibil, Presedintele Romaniei trebuia sa fie ori Ponta ori Macovei.Dar lui Coldea ii convenea Iohannis ! Nici pina astazi Livia Stanciu nu si-a motivat decizia de aminare a pronuntarii sentintei de incompatibilitate inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale! De ce Iohannis este doar o marioneta in mina lui Coldea?! Simplu, Iohannis are multe bube (nu doar cea cu casa din Sibiu), ma refer in primul rind la afacerile cu Primarul din Selimbar si alte mari tunuri imobiliare din judetele Sibiu si Brasov!

Dupa noiembrie 2014 si Tragedia Colectiv, cusuta cu multe ate albe, Coldea si sotia lui amandoi din Zalau, si-au tras „guvernul meu”: Dacian Ciolos, din Zalau, prieten si coleg cu seful SRI Hellvig, iar la sefia DGIPI este un general SRI !!! Prieten bun al lui Coldea.

Deocamdata Coldea e pus la dispozitie…ori e pe bune si e deranj …ori se incearca dezamorsarea momentelui tensionat. Dar nu cred ca se va face vreo manarie iar Coldea nu se va mai intoarce prim adjunct…dar ambasador departe de tara cred ca da…poate chiar S.U.A…iar Kovesi mare procuror european…Nimic nu se pierde totul se transforma.