Descopera Universul Cartilor Mele

Trilogia Codex Aureus este aici
65.00 lei
Roșia Montana – Frăția Aurului
Ultima Carte Lansata

Multe din evenimentele ce constituie fundalul acestui roman pot fi întâlnite în relatările presei acelei perioade. Totuși, nu se va ști niciodată ce s-a întâmplat în spatele ușilor ferecate ale instituțiilor implicate. Toate personajele înfățișate sunt creații ale imaginației mele şi nu au nicio legătură cu vreo persoană reală. Din acest motiv, deci, aceasta este o lucrare de ficțiune. Așadar”Ficţiunea mea despre adevărul lor” este o frază pe care o folosesc atunci când vreau să-mi definesc cărţile. Eu prin toate cuvintele pe care le aștern pe foaie exploatez, folosesc, întrebuinţez din materialul cotidian realismul cel mai atroce, cel mai dur, care merge până la naturalism, dar în acelaşi timp vin şi spun că totul este o ficţiune. Sunt convins că dacă lucrurile în România ar fi stat altfel eu nu m-aş fi apucat de scris pentru că nu aș mai fi avut subiecte. Când spun «altfel» mă refer la o Românie căreia să nu-i mai fie şterse în mod constant istoria, identitatea şi valorile ca neam şi ţara. O Românie căreia să nu-i mai fie furate resursele.

Vezi Cartea

Cavalerii lui Dumnezeu

Romanul "Cavalerii lui DUMNEZEU",poate fi asemuit romanelor lui Dan BROWN,care imbina fictiunea cu dezvaluirea misterelor.

Datele istorice continute in arhivele secrete ale manastirilor din Moldovlahia,au fost ingenios combinate cu intuitia autorului care,ne sugereaza existenta unei conspiratii milenare ce -si propunea stergerea de pe harta continentului european, a Daciei.

De ce acesta inversunare a marilor imperii si a Bisericii Catolice de a sfarteca bucata cu bucata trupul regatului dacic?

Raspunsul ne este oferit de autor care,pe parcursul a peste 300 de pagini,ne introduce treptat in atmosfera plina de emotie si suspans,a confruntarilor mai putin vizibile dintre Pazitorii si Pastratorii secretelor ortodoxismului.

Romanul este interesant nu numai ca o lectura placuta si incitanta,dar si ca mesaj adresat romanilor la unitate nationala,coeziune sociala,omenie,milostenie,pentru a putea rezista provocarilor si amenintarilor interne si externe ce se vor multiplica la adresa ROMANIEI, in perioada premergatoare.

Vezi Cartea

Ultimul Pion

CODEX AUREUS-ULTIMUL PION este un roman care se joacă cu mintea cititorului, o clepsidră întoarsă și reîntoarsă de zeci de ori, o poveste capcană plină de suișuri și coborâșuri.

Este un nou roman care îmbină perfect realitate și ficțiunea.
CODEX AUREUS-ULTIMUL PION este o carte scrisă într-un tempo care te lasă fără respirație.
O carte pe care o vei devora, citind-o.

Vezi Cartea

Cele 3 Pergamente

Codex Aureus. Cele trei pergamente – Silviu Radu, este volumul doi al trilogiei Codex Aureus. Trilogia atrage atenția tuturor iubitorilor de istorie, celor cu mintea deschisă și celor care știu să își pună întrebări.

Vezi Cartea

Nume de Cod

Cand am inceput sa scriu primul roman din ce va fi trilogia Codex Aureus, am chibzuit bine, gandindu-ma ca eu, ca cititor, n-as vrea sa las cartea din mana pana nu ajung la ultima fila. As citi pe nerasuflate doar o poveste in care suspansul, istoria si actiunea se imbina deplin, fara sa le pot vedea separat. Cred ca scrisul nu este o profesie, ci o pasiune care te consuma fara oprire, la fel de tare cum cred ca doar un spirit liber poate invinge timpul.

Vezi Cartea

Stai Conectat

Asigură-te că nu pierzi esenţialul