Descopera Universul Cartilor Mele

Ficțiunea mea despre adevărul lor

Operațiunea Pasărea Măiastră

În atmosfera vibrantă a Bucureștiului anilor 1938, Maria Tănase își croiește  drumul în lumea strălucitoare a scenei, unde devine o  prezență incontestabilă, captivându-și publicul la teatrele de varietăți și pe scenele restaurantelor. Dar, în mijlocul acestui tablou plin de glamour, destinul îiaduce împreună pe Maria Tănase și pe ziaristul francez ...

Roșia Montana - Frăția Aurului

Multe din evenimentele ce constituie fundalul acestui roman pot fi întâlnite în relatările presei acelei perioade. Totuși, nu se va ști niciodată ce s-a întâmplat în spatele ușilor ferecate ale instituțiilor implicate. Toate personajele înfățișate sunt creații ale imaginației mele şi nu au nicio legătură cu ...

Cavalerii lui Dumnezeu

Romanul "Cavalerii lui DUMNEZEU", poate fi asemuit romanelor lui Dan BROWN,care imbina fictiunea cu dezvaluirea misterelor.

Datele istorice continute in arhivele secrete ale manastirilor din Moldovlahia,au fost ingenios combinate cu intuitia autorului care,ne sugereaza existenta unei conspiratii milenare ce -si propunea stergerea de pe harta continentului european, a Daciei.

De ce acesta inversunare a marilor imperii si a Bisericii Catolice de a sfarteca bucata cu bucata trupul regatului dacic? ...

Codex Aureus - Ultimul Pion

CODEX AUREUS-ULTIMUL PION este un roman care se joacă cu mintea cititorului, o clepsidră întoarsă și reîntoarsă de zeci de ori, o poveste capcană plină de suișuri și coborâșuri.

Este un nou roman care îmbină perfect realitate și ficțiunea.
CODEX AUREUS-ULTIMUL PION este o carte scrisă într-un tempo care te lasă fără respirație.
O carte pe care o vei devora, citind-o.

Codex Aureus - Cele 3 Pergamente

Codex Aureus. Cele trei pergamente – Silviu Radu, este volumul doi al trilogiei Codex Aureus. Trilogia atrage atenția tuturor iubitorilor de istorie, celor cu mintea deschisă și celor care știu să își pună întrebări.

Codex Aureus - Nume de Cod

Cand am inceput sa scriu primul roman din ce va fi trilogia Codex Aureus, am chibzuit bine, gandindu-ma ca eu, ca cititor, n-as vrea sa las cartea din mana pana nu ajung la ultima fila. As citi pe nerasuflate doar o poveste in care suspansul, istoria si actiunea se imbina deplin, fara sa le pot vedea separat. Cred ca scrisul nu este o profesie, ci o pasiune care te consuma fara oprire, la fel de tare cum cred ca doar un spirit liber poate invinge timpul.

Cosul Meu
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Contul Meu
0 items Cos
Vezi Cartile
Meniu