Livrarea Comenzilor

Livrarea Comenzilor

Livrare gratuită pe teritoriul României la cumpărăturile de minim 499 Lei până în data de 31.12.2024

Costurile de livrare în România

GRATUIT pentru comenzile a căror valoare depășește 499 Lei

Conform grilelor de livrare stabilitate de partenerii noastrii – pentru comenzile mai mici de 499 Lei

Unde livrăm comenzi

Livrarea comenzilor se va face oriunde în România.

În cat timp se procesează și expediază comanda și în cât timp ajunge

În funcție de momentul preluării comenzilor dumneavoastră acestea se vor expedia astfel:

Comenzile cu livrare în România:

Comenzile plasate de Luni până Vineri până în orele 16:00, se expediază în aceeași zi sau in ziua urmatoare*.

Comenzile plasate de Luni până Vineri după ora 16:00, se expediază în următoarea zi lucrătoare* sau in maxim 5 zile de la confirmarea platii in contul nostru.

Comenzile plasate în zilele de Sâmbătă și Duminică, se expediază în următoarea zi lucrătoare* sau in maxim 5 zile de la confirmarea platii in contul nostru.

* În majoritatea cazurilor comenzile sunt expediate conform timpilor mentionați anterior, în anumite cazuri pot să apară întârzieri (datorita unor informații incomplete, etc.) în cazurile respective un operator vă v-a contacta pentru a vă comunica data de procesare a comenzii. Dacă doriți să comfirmați exact timpul de procesare a comenzii Dvs. înainte de plasarea comenzii și timpi de tranzit, nu ezitați să ne contactați la numarul de telefon +40 770 835 764.

Livrarea de către curier se face în general într-un interval de 1-2 zile lucrătoare de la preluarea coletului.

Urmărirea comenzii tale

Imediat ce comanda a fost expediată, vei primi un email de confirmare a expedierii și informații ce te vor ajuta să urmarești comanda.

Cine livrează comanda

Pe teritoriul Romaniei comenzile se livrează prin următorii curieri: FAN Courier.
Departamentul de livrări va selecta cel mai convenabil serviciu pentru client.

În cazul în care în cadrul livrării Clientul nu este găsit de curier la adresa menționată, curierul va reveni încă o dată după ce va reuși să ia legatura cu Clientul.
Dacă Clientul nu poate fi contactat comanda va fi anulată și coletul returnate la sediul ASOCIATIA SRD MEDIA, Clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Modificare sau anulare comanda

Pentru modificarea sau anularea unei comenzi vă rugăm să răspundeți la email-ul de confirmare al acesteia sau sa ne contactați telefonic +40 770 835 764

Lipsa stoc

În cazul în care unul sau mai multe produse comandate de către dumneavoastra nu sunt în stoc, veți fi înștiințat prin email sau telefon.

ASOCIATIA SRD MEDIA își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrarea produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din lipsă de stoc sau din motive independente de ASOCIATIA SRD MEDIA care includ, dar fară a se limita: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră sau caz fortuit conform uzanțelor legii românești.

Mențiuni

Recepția produselor reprezintă acceptul Clientului ca produsele au ajuns în stare bună, iar confirmarea o reprezintă semnatura de pe documentele fiscale legale.

Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislației romanești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii fiscale cu privire la faptul ca a primit produsul/produsele care este/sunt conform(e) cu comanda facută și cu nevoile acestuia.

Fiecare comandă realizată de către dumneavoastră va fi însoțită de un email de confirmare din partea noastră, care va cuprinde produsele comandate și valoarea acestora.

ASOCIATIA SRD MEDIA își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonică a clienților.

Cosul Meu
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Contul Meu
0 items Cos
Vezi Cartile
Meniu