Politica de Returnare

Politica de Returnare

Clientul ASOCIATIA SRD MEDIA poate returna produsele achiziționate în urmatoarele situații:

  • Coletul prezintă deteriorări severe
  • Produse livrate greșit
  • Produse neconforme cu specificațiile de pe website

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fară penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziționează produse on-line, folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Clientul este obligat să notifice ASOCIATIA SRD MEDIA de intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare formular contact sau o dată cu returnarea produsului, în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

În cazul rambursării contravalorii produsului, aceasta se va face în cel mult 14 zile calendaristice de la data recepționării produselor, prin virament bancar.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând dar nelimitându-se la transportul produselor (achitat de catre Client), nu se rambursează.

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Client.

Clientul se obligă să returneze produsele într-o stare impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul și ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate prin curier (fara ramburs) împreună cu accesoriile/cadourile gratuite, în ambalajul original la sediul ASOCIATIA SRD MEDIA, Str. MIRCEA CEL MARE NR. 84, BRĂILA, JUD. BRĂILA, România.

Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri. In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a opri o suma din valoarea produsului (valoare cu TVA), suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. Daca deteriorarile aduse produselor de catre client fac imposibila functionarea corecta si/sau recomercializarea acestora atunci ne rezervam dreptul de a refuza returnarea acestora. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Cosul Meu
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram YouTube
Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Contul Meu
0 items Cos
Vezi Cartile
Meniu