Writing

Citind povestea te vei transpune in interiorul unui joc plin de intrigi la nivel de putere, legături, uneori ameninţătoare, cu politica, cu banii, cu serviciile de informatii.

( Cartea poate fi comandata online de pe site-ul www.codex-aureus.ro )

Romanul „Codex Aureus-Nume de Cod” imbina fictiunea cu faptele reale, intr-o povestire palpitanta, centrata pe dorinta Vaticanului de a intra in posesia manuscrisului intitulat Codex Aureus aflat in Romania la Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia.

Manuscrisul Codex Aureus,  a fost scris in anul 800 la porunca  Imparatului Carol cel Mare care facea parte din dinastia Carolingiană, si este văzut uneori ca părintele fondator atât al Franței cât și al Germaniei, iar de unii istoriografi ca părinte al Europei.

Acest roman nu doar că învinge timpul, dar îl face să devină mic în faţa unor mize uriaşe. Citind aceasta carte o sa descoperi personaje care te duc în prezent ţesand intrigi adânci pentru un trecut atât de îndepărtat.

In interiorul acestui prim roman al trilogiei  intitulata Codex Aureus tu cititorule  va regasi adaugate evenimentelor reale o alta serie de intamplari închipuite si privite de mine din alta perspectiva. Cartea este plina de fictiune, intrigă şi aventură impletita cu istoria prezentului si trecutului.  Citind povestea te vei transpune in interiorul unui joc plin de intrigi la nivel de putere, legături, uneori ameninţătoare, cu politica, cu banii, cu serviciile de informatii… Toate acestea se intampla pentru ca manuscrisul este dorit de Vatican.

Am scris un roman în care suspansul, istoria şi acţiunea se îmbină deplin, fără să le pot vedea separat. Draga cititorule te asigur ca vei lectura un roman cu un final neasteptat in care suspansul si rasturnarile de situatii te vor tine captivat.