Writing

Acest prim roman din seria trilogiei l-am scris încât să mă ţină şi pe mine captivat de fiecare dată când am să-l recitesc.

Atunci când mi-a venit ideea să scriu o carte a fost undeva în anul 2012. Totul era perfect dar de la dorinţa până la fapte cale este lungă. Am început să mă gândesc la teme pentru carte dar ideile se amestecau. Cred că din cauza asta nici nu reușeam să scriu mare lucru. În 2014 și până la sfârșitul lui 2015, am reușit să strâng 4-5 idei de subiecte pentru cărți care mi s-au părut interesante. Am reușit să lucrez la ele, însă foarte puțin. Am scris din fiecare câte puțin dar nu terminasem niciuna.

La sfârșitul anului 2016 am hotărât să mă apuc serios de treabă şi am luat primul subiect din cele 4-5.

Când am început să mă documentez am constatat că acest prim subiect de carte ales de mine poate fi dezvoltat foarte mult. Aşa am hotărât ca acest subiect să devină o trilogie.

Aceasta trilogie având ca pion principal celebrul manuscris CODEX AUREUS va avea o desfăşurare în spaţiu şi timp bine definită. Când am început să scriu primul roman din seria acestei trilogii am pornit de la întrebarea: Ce fel de carte mă poate ţine “captivat” în aşa fel încât să nu las din mâna romanul până nu-l termin?

Răspunsul a venit din câteva cuvinte: suspans, istorie, acţiune. Aceste elemente am încercat să le combin captivant în această trilogie.

Primul manuscris este gata şi în curând va ajunge la voi. Acest prim roman din seria trilogiei este plin de neprevăzut, de suspans şi l-am scris în aşa fel încât să mă ţină şi pe mine captivat de fiecare dată când am să-l recitesc.

Acum lucrez la cel de-al doilea şi am deja pregătit subiectul pentru cel de-al treilea. Voi lansa în curând primul roman din seria acestei trilogii.

Sper că în final cele trei romane să devină cărţile voastre preferate pe care să le păstraţi în biblioteca de acasă şi pe care să le recomandaţi cu plăcere de câte ori o să aveţi ocazia.